KvaKva

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Konečne doma na Slovensku

Dnes som bola v tom Rakúsku. Bolo tam super!
Až na to ako sme sa pár krát strápnili, ale ináč fajn. Vždy každý raz keď ideme do Rakúska (2x ročne) sa strápnime pri stánku s pizzou. Ale dnes sa mi prihodilo dačo lepšie, ale už pri našej ulici:
S kamoškou sme ešte kecali predtým ako sa rozídeme domov. A začala mi nadávať "Prečo si nepozreš ďalšiu časť Supernaturalu? (seriál)" A ja som sa tvárila že to hovorí burine. Začala som hovoriť burine: "No, počuješ ju? Prečo si nepozreš ďalšiu časť Supernaturalu? ..." atď. som tam tej burine kecala hoci čo a kopala do nej a rozprávala sa s ňou. Kamoška sa len rehotala. A zrazu ide jedna tetka na bicykli a kuká na mňa že sa rozprávam z burinou. A ja som ju nevidela, takže som neprestala. Až potom keď som si všimla že na mňa divne pozerá nastalo ticho, a po pár sekundách výbuch smiechu. A začali sme mňa napodobňovať, a zasa som burine nadávala :"Vidíš? Kvôli tebe sa mi stal trapas!!!..." A hučala som na ňu a kopala do nej. A v tom ide okolo môj sused na bicykli, jasné že si ho zas nevšimnem a pokračujem xD Toto bol už iný rehot xDDD

A Viedeň? Super!!! Neskôr pridám článok o jednom super človekovi čo sme tam stretli :D Aj foto ako sme sa s nim odfotili, ale fotila to učiteľka, takže tú fotku má ona. Takže to tak skoro nebude.
Milý zábavný šikmooký, úplne úžastny človek :D

Kúpiť som si nič nestihla, akurát prívesok a Pizzu. V Zoo bolo super :D Krásne zvery :)
Tak ja dnes toho asi veľa nestihnem, ale mám pre vás super správu:


Za chvíľu sa mi bude dať prihlásiť na blog.cz, takže to znamená že sa vrátim tam :DDD


Sayonara :)


PS: 25. mája! Uterákový deň, nezabudnite!

O blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. ?
    ako to, že ti pôjde blog.cz ? a keĎ pôjde tak super :)
    publikované: 21.05.2010 13:45:55 | autor: Nikinqa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014